Sunday, February 14, 2010

Kraft - SEMPOI (Ada Aku Kisah) - Review

Reactions: 


A total new dimension, a dreamy hook and strong true-life lyrics, Kraft has again probably created magic on this one. A good experiment, it tells a story about this guy who is "Sempoi" living in Kuala Lumpur.
Production by Q, making it urban music themed. This will now make everyone ask the question : what is Kraft music going to sound like next as this is totally different from the last two singles...

Catch Sempoi (Ada Aku Kisah) @ http://www.kraftmuzik.com

AVAILABLE @ http://www.myspace.com/kraftmuzik

Lyrics

Hook:

Bikin sempoi, bikin bikin sempoi 4x

Chorus:

Ada aku kisah? Lalalalala..
Sempoi aku luar biasa..
Ada aku kisah? Lalalalala..
Walau pun ada masalah.. x2

Verse 1:

Relax lah babe, relax lah bro
Relax apabendanya aku relax lah doh
bukan budak rock, mungkin budak indie
atau budak kolej - layan hal sendiri
tunang budak Ampang, awek dekat Kajang
scandal asal Subang, jumpa malam karang
lepak Damansara pastu gerak pergi Bangsar
balik rumah sewa, buka mangga pagar
buka kunci pintu, kamar ruang tamu
lapar dasar rindu, dijamu
semalaman alamat lain tapi alamat asal lain
matlamatnya cinta tapi alamatnya lain

Verse 2:

Cinta semalam bertukar jadi cinta pagi
romantis sungguh - oh bercinta lagi
bercinta ke huh? bercinta ke huh?
korang tak ke mana-mana kalau bercinta jer lah
mulut orang manis, lupa tanggungjawab
oraing lain menanggung orang lain pula menjawab
dia caci kau, kau kutuk dia
cinta gurka kau, hanya untuk dia
dia tanya dia kata puncanya si dia
berkayu tiga atau pun cinta segi tiga?
sekolah entah lah ke mana, kerja entah lah ke mana
dia entah lah ke mana, kau pula entah lah..

Bridge:

Relax lah babe, relax lah bro
relax apabendanya aku relax lah doh x4

No comments:

Post a Comment

Thanks for supporting Malaysian Hip-Hop. Email us at or malaysianhiphop@gmail.com for any enquiry.

Join us on Facebook : http://www.facebook.com/malaysianhiphop or Twitter : http://www.twitter.com/malaysianhiphop

If you will like to post your material, do email us, and we will take the necessary steps to help you out.